Design

Hej jag älskar min nya design, även om det är lite för mycke mönster (hehe) så är det koolt. Det är ju skitkul att experimentera med kodmallarna och sånt!! Jippie, hoppas min nya signatur kommer upp på detta inlägg.

Shopping!!

Haha idag var jag och storshoppade med mamma :D. Jag köpte 9 plagg! Omg nu är jag laddad för sommarn, Tack mamma för allt. hehe. Jag köpte en tjol, badshorts, en tshirt, en regnjacka, ett linne, en klänning, en munkjacka...............och det slutar inte där!På bilden är en av dom många plagg jag köpte. Ni kommer garanterat se mej i alla i sommarn (11 DAGAR!!!OMG!!!). Just nu är det sista hela veckan av skola :P:P:P:P:P och vi har just fått ett NYTT PROJEKT!!! HUR TASKIGT ÄR DET!!!??? Im gonna sue you ms roberson......lol, fast det är värkligen tastigt, eller hur!???

SKOLAN

Haha jag sitter i skolan och skriver detta. LOL. Vi ska igentligen vara pa ett typ larar hemsida, men palla!!! Vi gar in pa facebook istallet. Och min blogg saklart. Jag alskar den har lararen, hon ser aldrig vad vi gor. LOOOOOL. Naughty vi ar!!!

Wakeboarding!!!


Kolla in mej!!! Jag wakeboardar för första gången!! Haha det var ju skit kul!!! Jag kom upp på tredje försöket där jag ramlade ner några gånger. Jag rekomenderar det värkligen fast det blir jobbigt i benen efter ett tag. Annars är det en riktigt härlig känsla Når man flyter runt på vattenytan i full fart!!! Värkligen jättekul!!!

Linne tröjan.

Den blev faktiskt rätt bra. Förutom att på denna bild är den bak och fram. !!!

Planner!!!

haha snacka om tråkigt man har här nere i öknen!!! Detta är hur den sista veckan ser ut....

SOMMAR (snart i alla fall!)

Haha hej!

Imorn är det exakt 3 veckor tills jag kommer tillbaks hem (homecoming haha!). Jag ränkar ner dagarna och idag är det 22. Och i skolan har vi en grej där vi skriver ner dagar, där det också är som en kalender, och ni ska bara se hur den ser ut!!! Full med highlighters och bläckpenna som alla riktar till ett mål: SOMMAR!!! Idag till exempel satt jag och färglägde när jag igäntligen skulle göra läxa (hehehe....).
 

Idag i skolan så hade vi 2 test (aaaargh) och en "assembly" som var otroligt tråkig. Vi lyssnade på alla personer som ska bli "president" av middle school nästa år. Uhhhhh som om man bryr sej!!  Aja, nu sitter jag och ritar på en tröja jag behöver på torsdag när vi ska reprisentera personer vi skrivit om. Jag ska vara Carl vin Linne. Haha! På tröjan står det I *HEART* PLANTS i I *HEART* NY  stil. Äh kan inte förklara ja lägger till en bild istället.


RSS 2.0