Äntligen Gotland

Hej! Nu har vi kommit till Gotland och njutit av landet ett tag. Vi har fångat ödlor, tappat bort ödlor, och hittat ödlor igen. Cernit lera har vi också varit beroende av. Har nu på mej ett halsband som är gjort av lera och pärlor. Jag har lärt mej ett nytt spel som heter 10000. Vi spelar det precis när alla är som tröttast. Det är sjukt kul för alla skrattar för minsta lilla grej. Igår till exempel fick Edvin (tuggummi-pojken, elionor å emma fattar...) hicka. Vi skrattade som f-n!!!
Vi har också tagit många promenader, och hittat civilisation nära skogs (stugan)!!!! Nej, skoja, men vi hittade ett café/souvernir/affär rätt nära som är bra och trevlig. den heter Lantliv eller nåt. Första morgonen jag var här tog vi ocså en promenad, där vi gick till Mästerby skylten!!!(typ 6 kilometer fram och tillbaka) Det var kul, men efteråt hade man ont i fötterna, för alla hade gått utan skor minst 10 min var, förutom killarna som gick hela vägen utan! Dom skulle träna upp sommar skinnet eller nåt...
Alla längtar på medeltidsveckan, vi har frågat dom vuxna om när det är flera gånger, och det är samtalsämmne i många situationer. Klart man får damp på varandra ibland, och klart man saknar kompisrna hemma, så har man det bra här ute i friska luften. Det har inte regnat mycket, och man är nästan alltid ute.

Nu väntar alla på att mamma å Katarina ska komma hem med pizza, och nu ropar Edvin att jag ska komma, så jag tar farväl tills nästa gång. Hej så länge!!!!

Gotand kaos!!!

Ni har säkert hört om Gotlands båtarna som krockade i dag ''vid lunchtid'' (har hört det nåra hundra gånger på raion). Jag var på den större båten som bara fick nåra hål, men vi får ändå vänta läääääänge innan vi kan gå på båten igen, och fortsätta vår färd. Jag kännde knappast när vi krockade, bara att det skakade till, som om vi åkte på nåra vågor, eller svängde eller nåt. Jag trodde att vi åkt på grund kanske, men sen hörde vi i högtalarna att vi koliderat med den lite mindre gotlands båten (Gotladia II). Vi gick upp å kollade på soldecked, men såg inte skadorna,kanske på grund av all dimma??? Hmm, tror nog inte det, jag tror det var för att det var så små skador. Vi såg Gotlandia II vid hamne när vi kom tilbaka, och såg skadorna på den, som va betydigt värre. 

Nu hoppas jag bara att vi får åka til  Gotland idag, vi skulle varit där nu om allt skulle gått som det skulle!

Håll tummarna för mej. Puss

Hej hej hej!!!

Hej! (igen) Nu var det ett tg sen jag bloggade, och just nu lånar jag norens dator, hehe. Vi har just vart å shoppat. Hon köpte ett par riktigt koola skor!! Det är som converse med klackar. Skälv köpte jag inget, men jag pimpade ett par egna skor idag hos mormor å morfar. Det blev en oversizad rosett. Igår var sara å jag på stan och shoppade låss, och sen såg på ICE AGE 3.

Sommaren är skön en så länge, och på torsdag drar jag till "paradis ön" Gotland. Det ska bli kul, men trångt i den lilla skogstorpet!!!


Nu ska jag inte skriva mer, See ya!!PS. HÄR ÄR NORENS SKOR!!!!

SOMMAREN BLIR BRAAAAA!!!

Hej igen och sorry för att jag inte har skrivit mycke denna sommar! Jag har hunnit med mycket och är nöjd. Ridlägret har nog varit det roligaste, och tröttaste! Jag gjorde också mycket illa mej (blå for och ond näsa). Min häst hette Lycka och hon var snäll, det gick lite svårt i galloppen bara. Det roligaste var nog när vi red ut och Elionor behövde springa efter oss med hennes pollenalergier och astma och allt!! Nej det var inte så roligt alls, bara en detalj... Alla filmer vi gjort har också blivit succséé, succé, sussé, ööh?? Vet ej hur man stavar...Den med "stockholm för flera miljoner år sedan" är en personlig favorit. Det handlar om urmäniskorna, hur dom gick, var dom gjorde och hur dom dog....As rolig!!! Oj oj oj då, nu råkade jag skriva var dom gjorde, istället för vad dom gjorde!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inte alls meningen!!!
Hmmm få se, vad har vi gjort mer i sommar? Jag har fått nya glasögon (blä), slappat, vart i stan, firat födelsedagar (inte min...), badat, använd mina nya kläder jag köpte i AD (:D), slappat lite mer, fyndat på IKEA, firat midsommar i Räfsnäs, vart på Skansen, ritad av Emma  när hon sov, spelat kort,  bakat, sytt en klänning, ridit, ritat, designat, skrattat, och MYCKET, MYCKET MER!!!!!!!!  Hoppas alla läsare också får bra sommrar som jag!!!
Det jag ser fram imot nu är Gotland, Gotland, Gotland, och Tom Tits! Medeltidsveckan ska bli såå spännande!!! Man lever sej värkligen in i tiden, alla har verkligen medeltidskläder på sej!!! Men jag fattar inte hur alla kusiner ska få plats i den lilla stugan i Skogs!!! Vi får bokstavligt tälta i trädgården!!! Det ska i alla fall bli OTROLIGT kul! Tom Tits ska jag försöka övertyga mamma att ta mej dit, för dit har jag längtat! Vi missade det förra sommarn, och man kan faktist inte växa ur det, mamma, det är för spännande ju!!!

Oj oj, nu blev det en såndär långt inlägg igen!! Hoppas ni hade kul med att läsa det!

XOXO //Lisa

RSS 2.0