SOMMAR!!!!!!!!!SVERIGE!!!!!!!

NU ÄR DET SOMMAR OCH JAG ÄR I SVERIGE!!!!!!! Som jag har väntat! Jag är så himla lycklig att vara kvitt med skolan...för ett tag i alla fall. Usch sommarn har nyss börjat och jag pratar redan om skola! Nej, det är nu man ska vara som lyckligast, som jag är, bara att det skulle vara ännu bättre om det inte regnade så mycket!  Jag har redan umgåts mycket med emma och noren, men har också hunnit träffa kusinerna och mormor å morfar. Det är så härligt att det fortafarande är ljust här i sverige. I abu dhabi blir det ju mörkt jätte snabbt och det är ju inge kul! Fast det är ju rätt mörkt här ändå för det regnar.
<<<>>><<<>>><<<>>><<<>>><<<>>><<<<>>><<<>><<<<>>><<<>><<<<>>><<<>><<<<>><<<>>><<<>>><<<<>>><<
*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*
-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-
i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i
=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=¤=

Hehe jag prova på lite streck....Snyggt?  Åh igår hade ju jag jätttekul...not. Var på vuxenfest och det var runt 100 pers där. Jag var yngst av alla. Den äldsta var kanske 80? Det var rolig stå-upp komiker och mysigt ställe, men, tja, som sagt var jag yngst på minst 7 år. Sen kom väl Sara... Första gången jag varit "inne" på internet sen abu dhabi (fast jag kolla på när emma var inne typ). Åh jag har sån lust att sy nått, men såklart har vi ju inget här att jobba med. Suck! Jaja, nu ska jag kolla in facebook för att se om det har hänt nåt bprta i öknen, SES!!!


Klippt håreeeeeeet!!!

Häromdan klippte jag håret, men blev verkligen inte nöjd!!! Det blev för kort tyckte jag!!!


FÖRE




EFTER



AAAH!!! Åsso har jag en liten irriterande lugg som kommer ivägen hela tiden, det är skit jobbit! Snyft, jag saknar mitt gamla hår!!!

Solade lite...


               Idag har jag haft så tråkigt att jag gick ut och solade...Det är ovanligt om det gäller mej (fast i för sej var det mamma som drog ut mej :P) Tycker ni jag blev lite solbränd ändå? Jag var inte ute länge men blev ändå lite brunare. Jag laddar inför beach '09  hehe... Ska bli bästa hittils! Haha jag satt i en solstol och solade....i poolen!!! Hihi det var mammas idee och jag gillade det mycket. När man blev lite varm om nosen kunde man bara glida ner i vattnet och njuta... Nu sitter ni säkert och dräglar där hemma i sverige som jag har hört är väldigt regnigt idag!




Jaja, vi hörs väl senare, jag blir väl säkert utråkad igen och hittar nåt urtrist att skriva om! Tja, tja!!!

FANTA!!!

Hej nu sitter ja framför datorn och dricker fanta!! (eller rättaresagt, drack fanta!) Det var länge sen jag gjorde det och har glömt den starka apelsinsmaken som exploderar i munnen..... jaja nog om fantan, mer om dan. Idag hade ja en tråkig dag (som vanligt :/) men vi hade vårt sista test!!!(i science) Jag fick bara ett halvt fel. Jag har inte orkat kollat varför änn. Haha snacka om lat. Just nu är det ff (föreldra fritt) hemma och jag har inte mycket att göra, fast jag skulle ju kunna sitta och designa lite.......njä, känner mej inte så kreativ just nu....Allt jag vill ha e en liten dos sommar!!!6 dar kvar nu, och igentligen bara 3 skoldagar. Nu är det helg, men vi har såklart läxa. Vi ska träna på ett föredrag vi ska ha på sändag (aaaaargh snacka om nervös!). Jag hatar att prata framför folk. Jag blir licksom stel och får svårt att prata. Som tur e har ja en rätt kort presentation, bara 2 sidor. Åh, idag när vi skulle träna framför en lite mindre grupp, så sitter vi på typ kuddar tillsammans. Jag satt brevid en kille som typ e kär i mej (har jag hört) o han typ höll på hela tiden å retas och det var skit störande. Han e så himla äklig!

AAAAAH jag måste hitta på nått att göra annars går jag och lägger mej! På en torsdagskväll! (som en svensk fredag). Klockan e inte änns 12 ennu! Ingen e inne på chatten heller. Den enda man kan chatta med är min chatt (katt på franska haha). Jaja, vi hörs väl senare. Sorry om jag skrev lite för mycket denna gång :P

Bye bye

Todays update...

Tja alla läsare! Tänkte ge er en update på mitt urtråkiga liv. Wow vilken lust jag fick att sy något just nu!!! Nej, nu försvann det.....i alla fall, nu är det 8 dagar kvar till frihet (skolavslutning). Jag pratar med min bästis i Sverige och hon säger att hon har köpt klänning till hennes skolavslutning. Jag blir så himla avis, för här har vi ingen "riktig" skolavslutning. Här är skemat till sista dagen. 1. Gå till skolan. 2. Gå till assembly (man har det 1 gång om veckan, rektorn pratar och lite updates om skolan). 3. Få betyg. 4. SKRIK SÅ DU BLIR HES ATT SKOLAN ÄR DET VÄRSTA SOM FINNS!!!! 5. Jag skoja bara. 6. Gå hem och packe för flygresan till SWEEEEEEEEEEEEEEDEEEEEEEEEN!!!!!

Ja, så ser mitt skema ut till sista dan ava skolan.

Oj, oj, nu måste jag spela lite wii fit igen. Hehe, jag har mitt eget lilla projekt att gå ner i vikt innan sommarn. Det tar sin tid, men jag har sett lite resultat. Haha, jag låter som värsta gamla tant som är tjock och försöker banta. lol.

Aja, vi hörs!!!!

Puss

RSS 2.0