Blogg SOS

Sorry att ja inte har bloggat på länge!!! har haft lite fullt upp liksom, med all shopping som jag har gjort! Det var kul, mamma å jag var på marina mall, sen såg Tesis  mamma sog min mamma så hon ringde. Då kom vi till ett kafé där Alex mamma satt också. Så dom börja prata. Senare fick jag reda på att Tesi, Alex, Omar, Lulu, och Nasser var på marina mall också! Så jag gick till dom (som var på forever 21 :D) å vi kolla lite på affärer /eller bara forever 21 då) Fast Omar å Nasser blev ju lite uttråkade efter ett tag. Dom var nog bara där för dom ville vara med tesi...*suck*. Jaja, det slutade med att jag var ensam inne på Topshop å provade shit snygga kläder. Jaja, kolla in helgens fynd....


Hehe, mamma var väldigt generös... mina favisar på bilden ä nog dom beiga byxorna, svart å gröna tröjan med rosdetaljer, å leopard tyget (för 20 dirhams bara!!!).
Den gröna tröjan var också snygg!!!
mönster....mönstret....

Jag har också hunnit sy lite. Här är en klänning jag gjorde av tyget Elionor gav mej (TACK, TACK, Å TACK!) Blev otroligt snygg, för att vara gjord av mej :P Har på mej den nu, när jag skriver. Sorry för den dåliga kvaliteten på bilden, men mitt redijeringsprogram e lite mongo.
Måste bara varne er, om ni kommer, packa LITE kläder, för affärerna här ÄGER! Men det är nog bra om ni sparar lite pengar också innan ni kommer...
Skolan suger som vanligt, förutom bild, som kan vara rätt kul. Jag håller på med en grej som ska symbolisera grupptryck med kläder (om ni fattar?)


Design fail

Sorry allihoppa för min fula design just nu, men tänk på det som om det vore en vikarie eller nåt....

Bättre design är på väg, håll ut!!!

Lisa Leker...lol

Bilden säger allt....(sorry för den dåliga grafiken!!! Tog ett tag att bara få in den på bloggen så var nöjd!!)
lol
LOL! Snacka om att man kan vara uttråkad om dagarna...

Ska sova.

Imorron är det skola igen, blä! Hoppas vi gör något kul den andra veckan av skola!!! Vi har redan fått läxa såklart. Jag gillar min klass sådär, men har bra lärare (i alla fall matte, hon e rolig!).
 
Saknar er, emma ellinonor!!! Hoppas ni kommer att hälsa på!!!!!

Puss, å godnatt!!!!

En protest!!!

Usch, nu är det inte långt tills jag åker tillbaka till hell igen...huu!! Jag vill värkligen inte!!! Det är så tråkigt där, och skolan är hemsk!!! Varför fattar inte mamma å pappa att jag inte vill!!!????  Jag vill vara kvar i Sverige med hösten å mysa, jag menar det blir ju ingen direkt höst i Abu Dhabi... Och alla e ju för f-n sinnessjuka där!!! Det är ett land som inte går å bo i!!  Snyft, å bara för å göra det värre "hotar" pappa att vi ska stanna tills sommarn!! Snälla, alla som läser detta, ta det som en protest och tro inte jag ljuger!!

RSS 2.0